Professzionális konyhakések az Ön otthonában!

Vágástechnikai Kurzus
Vágástechnikai Kurzus
39 800 Ft
Nettó ár: 31 339 Ft

Vágástechnikai Kurzus

Vágástechnikai Kurzus
Vágástechnikai Kurzus
Vágástechnikai Kurzus
Vágástechnikai Kurzus
Vágástechnikai Kurzus
Cikkszám
95KURZUS1
Gyártó
Extrametál
39 800 Ft
Nettó ár: 31 339 Ft
Egységár: 39 800 Ft/db

Átvételi lehetőségek:

  • Szaküzleti átvétel - 490 Ft 
  • Házhozszállítás - 1 490 Ft
  • Posta-, MOL, Coop pont - 1 490 Ft
  • MPL csomagautomata - 1 490 Ft
  • GLS csomagautomata - 1 490 Ft

30 000 forint vásárlás felett ingyenes kiszállítás

Részletek

A kurzus keretein belül megmutatjuk, hogyan élezze leghatékonyabban késeit, bemutatjuk a legfontosabb szeletelési technikákat és szó esik a kések helyes tárolásáról is. 

 

Szabad időpont: elérhető időpontokről emailben küldünk tájékoztatást a kurzus megvásárlása után

 

Tematika:

  • konyhai kések biztonságos használata, alapok
  • élszalag megőrzése és felmérése; honnan tudjuk, hogy éles-e a késünk, mi számít élesnek és mi nem - vágódeszka jelentősége - vágódeszkák német vs. japán késeknél
  • szeletelési technikák a gyakorlatban: Batonnet, Julienne, Brunoise, kiskocka és egyéb felhasználások. Milyen előnyt jelentenek ezek ízben és textúrában ételünkben?
  • élezés, fenés, vizes fenőkövek jelentősége és élkarbantartó eszközök összehasonlítása