Wüsthof Silverpoint Késkészlet 2 db késsel.
Tulajdonságok:
- Pengeanyag: rozsdamentes, hengerelt X50CrMoV15 acél, 56 HRC keménységű
- Markolat: ergonómikus, fekete, szintetikus
Tartalma:
- 4023 Silverpoint Zöldségkés 8 cm
- 456120 Silverpoint Szakácskés 20 cm
További gyártói információk:
A tökéletes kezdőkészlet hobbi szakácsoknak.
Szakácskés: A konyhából nem hiányozhat egy manuális élelmiszer-feldolgozó. Ez a legfontosabb a konyhában használt kések közül. Mindenféle étel vágására, szeletelésére, kockázására, aprítására. Tökéletesen kiegyensúlyozott, a kéz kiterjesztése.
Zöldségkés: Mindenféle aprításhoz: saláta, hagyma és gyógynövények vagdalásához, valamint a zöldségek tisztításához és vágásához.
2 darabos készlet.
Kitűnően kiegyensúlyozott és ergonómiailag tesztelt és kifejlesztett.
Wüsthof Silverpoint sorozat
Éles, tartós, könnyű, minden vágási munkához. A Wüsthof több, mint 200 éves tapasztalatból szerzett, bevált technikai ismereteinek és szakértelmének segítségével a fiatal szakácsoknak erős kezdőkéseket készítenek. Optimális élességükkel a kések tisztán vágják át az élelmiszereket és lenyűgözően hosszú élettartammal rendelkeznek.
A Silverpoint késpengék speciális rozsdamentes 56 HRC keménységű X50CrMoV15 acélból precíziós lézervágással készülnek.
A logóval ellátott fekete speciális műanyag markolat kényelmes érzést biztosít, szegecsmentesen van összeszerelve, mosogatógépben mosható, és ezért rendkívül higiénikus.
A kések optimálisan kiegyensúlyozottak, kényelmes tartani, így biztosítva a megerőltetés nélküli munkát.
- Markolat - Fekete speciális szintetikus anyagból készült markolat, Wüsthof logóval, jól illeszkedik a kézbe és elősegíti az erőfeszítés nélküli munkát.
- Bordázott penge - Vágáskor kisméretű levegőzsebek alakulnak ki a penge mélyedéseinél. Ennek pozitív hatása az, hogy vékony vagy lágy ételeket könnyebben lehet eltávolítani a pengéről használat közben és nem tapadnak rá.
- Fogazott él - Robosztus, recés élével a reggelizőkés minden paradicsomot apróra vág, és ugyanez vonatkozik a legtöbb zöldségfélére, kemény héjú lágy gyümölcsre, vagy kenyérre, tekercsre és pácolt kolbászra.