Page 2

Rólunk

A sokoldalú svájci katonai zsebkés, azaz a legendás Swiss Army Knife, egyszóval:

VICTORINOX, ma már mindenki által jól ismert, nélkülözhetetlen használati eszköz, a praktikum, minőség és elegáns design egységének szimbóluma világszerte.

 

A Karl és Victoria Elsener cégalapítók által 1884-ben megteremtett hagyomány és a generációról , generációra örökített mesterségbeli tudás olyan termékeket hozott létre, amelyek a maguk egyszerűségében is sokoldalúak, azaz számos használati tulajdonságuk van és ezáltal magasszintű szolgáltatásokat nyújtanak.

 

A VICTORINOX termékek egyre szélesedő skálája ma már nemcsak zsebkésekből áll, kiváló minőségű háztartási, hentesipari és professzionális szakácskések is gazdagítják a palettát, sőt az utóbbi évtizedekben megkezdődött a svájci órák, különlegesen strapabíró utitáskák és hátizsákok gyártása is.

 

A VICTORINOX termékek Magyarországon először az 1980-as évek végén jelentek meg az EXTRAMETÁL üzlethálózat első üzleteiben.

 

Az EXTRAMETÁL üzlethálózat országos bővülésének és a termékválaszték gyors kiszélesedésének köszönhetően a magyar vásárlók ma már jól ismerik a VICTORINOX termékeket, és szívesen vásárolják, a megbízható, kiváló minőséget.

 

Cégünk, a VICTORIA-METÁL KFT. , a VICTORINOX gyár kizárólagos és hivatalos vezérképviselete Magyarországon.

Elsődleges feladatunknak tekintjük a VICTORINOX termékek további népszerűsítését a magyar piacon, nagy súlyt fektetve a korrekt árakra, a megbízható információkra és a folyamatosan elérhető, megbízható, szakszerű garanciális szolgáltatásokra is.

Vissza