Szállítás és Garancia


Garancia

Termékeinkre gyártási és anyaghiba esetén a jogszabály által előírt jótállást vállalunk.


Szállítási információk

Postai Csomag házhoz szállítás

A kézbesítési díj 1490 Ft, kiszállítási idő 3 nap, kivéve azoknál a termékeknél amelyeknél az adatlapon egyéb száll.határidő van megadva.

Átvétel egy postaponton

Átvételi lehetőség kiválasztott postán, díja 1290 Ft, kiszállítási idő 3 nap, kivéve azoknál a termékeknél amelyeknél az adatlapon egyéb száll.határidő van megadva.

Átvétel egy MOL postaponton

Átvételi lehetőség kiválasztott MOL töltőállomáson, díja 1390 Ft, kiszállítási idő 3 nap, kivéve azoknál a termékeknél amelyeknél az adatlapon egyéb száll.határidő van megadva.

Postapontos, vagy MOL postapontos átvételnél kerjuk, várja meg e-mail értesítőnket, amelyben tájékoztatjuk, hogy mikortól vehető át a csomag pontosan a kiválasztott ponton.
Amikor megkapja webáruházunktól a "3 nap mulva PostaPonton / Mol Ponton atvehető" információs e-mailt, attól a naptól számított 4. munkanapon délutántól vehető át a csomagja a kiválaszott Posta vagy Mol ponton.
A Magyar Posta külön e-mailt nem küld a csomag megérkezéséről a Vásárlóknak.

Futárszolgálatos kiszállítás

Futárszolgálatos kiszállításnál a rendeléstől számított 3. napon kézbesítjük a rendelt árut rendkívül alacsony áron:
DPD futárszolgálattal 3 munkanap alatt szállítjuk ki a rendelt csomagokat 1590 FT-ért az ország egész területére.

Személyes átvétel

Ha rendelésénél személyes átvételt választott, akkor a megrendelt terméket/termékeket az üzletben 3 munkanapig tartjuk fenn az Ön nevére félretéve.
Abban az esetben ha az üzletben nem elérhető az Ön által rendelt termék, azt központi raktárunkból 4 munkanap alatt tudjuk a kiválasztott szaküzletbe leszállítani.
Ha gyártótól kell a terméket megrendelni, akkor e-mailben küldünk információt, a várható szállítási időről és a fizetés módjáról.

Vissza